Комментарии отключены

Перші кроки на шляху до поліпшення екологічного стану в с. Здобуток та урочищі «Зелена діброва»

| Небайдужі | 21.01.2020

dibrova1. Створити ініціативну групу екологічного спрямування з числа небайдужих і активних жителів селища (бажано не менш як по одному представнику від кожної вулиці), провести робочу зустріч, визначитись з конкретними завданнями, скоординувавши свої дії з сільською радою.
2. Підготувати офіційне звернення до керівництва Тальнівської ОТГ від жителів селища щодо необхідності впорядкування сміттєзвалища, оскільки подібне звернення за підписом 150 жителів було направлене два роки тому, однак обіцяний проект так і залишився обіцянкою як і те, що з Тального не будуть возити сміття.
3. Разом з сільською радою виробити дієву систему депутатського та громадського контролю за збереженням навколишнього середовища на території селища та урочища,несанкціонованою вирубкою дерев та саджанців,ввезенням сміття та відходів з інших населених пунктів.
4. На перспективу продумати систему роздільного збирання сміття та відходів (пластик, целофан, скло і т.і.)
5. Кожному активісту разом з депутатами проводити постійну роз’яснювальну роботу серед жителів закріпленої вулиці щодо недопущення забруднення території села та урочища. З метою впливу на свідомість мешканців, використавши залучені кошти спонсорів, виготовити та розповсюдити в кожен двір інформаційні екологічні листівки, встановити відповідні таблички в урочищі.
6. Навесні та восени щороку організовувати екологічні суботники по прибиранню території селища та особливо урочища.
Ростислав Пироженко

Немає тегів

всього переглядів 425 , сьогодні 1

  

Погода в Здобутку

Здобуток на Фейсбук

Група Здобуток